Brzina i kvalitet usluga, naš su prioritet

Kompanija ACMA osnovana je 1996. godine i bavi se proizvodnjom, prometom i uslugama na području Bosne i Hercegovine. 2011. godine direktor kompanije Anel Bešić donosi odluku o dijeljenju iste, te osniva "ACMA-GROUP" d.o.o. - Kompanija za trgovinu i proizvodnju, a Kompanija "ACMA" d.o.o. nastavlja da se bavi domaćim i međunarodnim transportom. U 2015. godini pokrenuta je proizvodnja za izradu dijelova CNC glodanjem i CNC tokarenjem te spajanje tvrdim lemljenjem.

ACMA vizija

Naša vizija je da postanemo vodeća Kompanija u zemlji i regionu prateći najviše svjetske i evropske standarde kvaliteta. Nastavljamo razvijati naše proizvode i usluge i ulaganje u opremu. Trudimo se da uspostavimo ugodno i motivirajuće radno okruženje za dobrobit svih uposlenika, te ih podstičemo na edukaciju i put usavršavanja. Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde - kako u oblasti poslovanja, trgovine i investicija, tako i u oblasti življenja u sklopu šire društvene zajednice.

ACMA misija

Naša misija je podnuditi kvalitetnu uslugu koja zadovoljava i najzahtjevnije kupce u zemlji i inostranstvu. Naš imperativ je zadovoljiti najstrože evropske i svjetske standarde u domeni trgovine i proizvodnje dijelova CNC glodanjem i CNC tokarenjem te spajanje tvrdim lemljenjem. Težimo partnerskom odnosu sa kupcima i tržišnoj orijentaciji koja ne trpi improvizaciju i površnost.

Naši zadovoljni klijenti

Nekoliko lijepih komentara koje su naši klijenti rekli o nama

Admir Fetic

“Veoma dobro, uredno, radnici na nivou, veoma srdačni.”

Admir Fetic
Biba Ćurić

“Sve pohvale za osoblje i asortiman.”

Biba Ćurić
Mirza Ahmetbašić

“Domaca uspješna bosanskohercegovačka firma.”

Mirza Ahmetbašić
Sead Kadic

“Sve pohvale, preporučujem.”

Sead Kadic
Ademir Mesić

“Sve pohvale za kompaniju Acma, preporučujem.”

Ademir Mesić

Detalji naše kompanije

Kompanija ACMA d.o.o. na raspolaganju ima 2 lokacije.
Trgovina - na lokaciji "Ljusina bb, Bosanska Krupa" i
Proizvodni poslovni prostor - na lokaciji "Poslovna zona Pilana"

25

Godine rada

40

Zaposlenih

2

Lokacije

Stojimo Vam na raspolaganju.

Ukoliko imate pitanja, ispunite kontakt formu i pošaljite nam poruku. Odgovorit ćemo Vam u što kraćem roku.

...